Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Цьогорічний Інвестиційний форум міста Києва, що відбудеться у вересні, був представлений дипломатичному корпусу
23
JUN

2017

Цьогорічний Інвестиційний форум міста Києва, що відбудеться у вересні, був представлений дипломатичному корпусу

28 представників з 24 посольств ознайомилися з основною концепцією, програмою та проектами, які будуть представлені на Інвестиційному форумі Києва, що проходитиме у КВЦ «Парковий» 26 вересня.

Зустріч, у ході якої відбулася презентація Інвестиційного форуму, була організована Департаментом економіки та інвестицій та Управлінням міжнародних зв’язків апарату КМДА.

"Ця зустріч важлива для кращого розуміння наших очікувань і вашого бачення ефективного проведення Форуму для потенційних партнерів", - наголосив для присутніх Тарас Голота, начальник Управління міжнародних зв’язків.

На цьогорічному Інвестиційному форумі міста Києва будуть представлені ключові проекти туристичної та спортивно-рекреаційної інфраструктури міста.

За словами Олега Світличного, заступника директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА, сьогодні Київ стабільно утримує лідируючі позиції у сфері інвестиційної діяльності.

"Минулого року 60% прямих іноземних інвестицій в Україну прийшли саме до Києва. І в порівнянні з 2015 обсяг прямих іноземних інвестицій зріс на 11,3%. У столицю проінвестували 102 країни світу. Маємо надію, що представники бізнесу відчувають зміни та прозорі умови для їх діяльності, що створюються. Ми прогнозуємо подальше покращення умов ведення бізнесу в Києві та зростання іноземних інвестицій у місто".