Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
До уваги інвесторів! Найближчим часом буде оголошений інвестиційний конкурс
02
OCT

2017

До уваги інвесторів! Найближчим часом буде оголошений інвестиційний конкурс

Найближчим часом буде оголошений інвестиційний конкурс по залученню інвестора щодо будівництва приватної школи в Оболонському районі. Підготовка до проведення конкурсу знаходиться на фінальній стадії. В рамках цієї стадії проводяться зустрічі з потенційними міжнародними і українськими інвесторами, вивчається їх зацікавленість щодо участі в реалізації даного проекту. Наприкінці вересня до офісу єдиного інвестиційного вікна КП «Київське інвестиційне агентство» прибула делегація потенційних інвесторів із Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії. В рамках цієї зустрічі делегація ознайомилась з інвестиційними проектами Агентства в сфері освіти та в свою чергу презентувала концепцію створення Європейської школи в Україні, що являє собою модель приватної загальноосвітньої школи, яка буде об'єднувати найкращі міжнародні та українські методи навчання.

КП «Київське інвестиційне агентство» є замовником передінвестиційних робіт по проекту згідно розпорядження КМДА від 06.03.2015 №208. Передпроектними пропозиціями передбачено будівництво приватної школи на 660 місць з орієнтовним об’ємом інвестицій - 169,4 млн. грн.

Київською міської державною адміністрацією буде оголошений інвестиційний конкурс по залученню інвестора з будівництва приватної середньої школи в 3-а мікрорайоні житлового масиву Оболонь на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В у Оболонському районі, який в свою чергу буде опублікований в газеті «Хрещатик» та відповідних інтернет порталах КМДА.