Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Головна економічна подія Києва стартує через три тижні
30
AUG

2017

Головна економічна подія Києва стартує через три тижні

Менше, ніж за місяць у Києві відбудеться важлива подія в економічному житті столиці – Інвестиційний форум.

26 вересня у КВЦ «Парковий» київська влада збере світових інвесторів, щоб презентувати їм ключові інвестиційні проекти, а також представити потенціал співпраці у сфері ділового туризму, кіноіндустрії та інших сферах розвитку міської туристичної інфраструктури.

Учасниками Форуму стануть провідні експерти міжнародного рівня, які мають досвід діяльності у сфері тематичного спрямування панельних секцій. Міністр сталого розвитку і туризму Чорногорії Павле Радулович, заступник міського голови Ґданська Алєксандра Дулькєвіч поділяться досвідом управління сферою туризму в їх країнах. Катаріна Георге, німецький урбаніст з успішними проектами з реорганізації та благоустрою Берліну, Дамаску, Бейрута, Рудольф Греф, експерт з міського розвитку GIZ, та Д-р Катаржина Млинчак-Закс, генеральний менеджер галереї Krupa, координатор міжнародних відносин «Вроцлав 2016-Європейська столиця культури» поділяться з присутніми успішними кейсами.

Минулого року на Інвестиційному форумі у форматі презентацій було представлено 60 міських проектів, вартість яких складає близько 100 млрд.грн.

Очікується, що проекти, представлені цього року, зацікавлять представників світових фінансових організацій, банків, інвестиційних компаній та принесуть в Київ інвестиції.

Форум стане платформою для діалогу столичної влади, найбільших компаній та провідних експертів світу, що надасть можливість для створення перспективних партнерських моделей і просування інноваційних рішень для залучення інвестицій.

Зареєструватися для участі в Інвестиційному форумі міста Києва можна за посиланням: http://www.kyivinvestforum.com.ua./ до 16 вересня.