Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Київ представить кращі інвестиційні проекти на Міжнародній виставці нерухомості MIPIM 2017
13
MAR

2017

Київ представить кращі інвестиційні проекти на Міжнародній виставці нерухомості MIPIM 2017

Київ буде представлено окремим стендом на найбільшому і найавторитетнішому інвестиційному форумі Європи з нерухомості, що проходитиме 14-17 березня у Каннах (Франція).

Центральне розміщення українського стенду (34 кв.м.) у виставковій зоні та його сучасне технічне оснащення забезпечать максимальний ефект від участі у заході. Безпосередніми сусідами Києва на виставці будуть Острава, Прага, Брно (Чехія) та павільйон Сполучених Штатів Америки.

Цього року Київ буде представлений спільним зі столичними компаніями стендом, що є демонстрацією партнерських відносин столичної влади та бізнесу. Компаніями-партнерами стенду стали UTG, Taryan Group, DLA Piper Ukraine та URE Club та ін.

На виставці Київ представить суспільно важливі та цікаві інвесторам проекти житлового будівництва, транспортної, спортивної інфраструктури, соціальної сфери та рекреації. Зазначені проекти привернуть увагу зарубіжних фахівців до можливостей столиці, підсилить її позиціонування як інвестиційно-привабливого ринку для зарубіжних інвесторів. А особиста присутність і виступ мера Києва Віталія Кличка продемонструє світовій спільноті прагнення Києва і всієї країни до прогресу і позитивних змін.

На MIPIM 2017 очікуються учасники із 89 країн: 1628 компаній-інвесторів, 1189 девелоперських компаній, 743 провідних світових архітектурних бюро.