Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
На інвестиційному форумі м. Києва презентують більше 50-ти бізнес-проектів
11
NOV

2016

На інвестиційному форумі м. Києва презентують більше 50-ти бізнес-проектів

23 листопада 2016 року на НСК «Олімпійський» відбудеться Інвестиційний форум м. Києва, де будуть представлені міські проекти для українських та іноземних інвесторів. Організатор заходу – Київська міська державна адміністрація.

Форум відбудеться у партнерстві з інвестиційною компанією Dragon Capital, «Європейською Бізнес Асоціацією» та громадським об’єднанням Kyiv Smart City.

Панелями для представлення проектів стануть: «Транспортна інфраструктура», «Комунальна сфера та енергоефективність», «Соціальна сфера», «Промисловість», «Сфера ІТ» і «Нерухомість».

«Інвестиційний форум м. Києва – важлива подія для нашого міста – для демонстрації інвестиційної привабливості та розвитку столиці. Ми запропонуємо інвесторам цікаві та перспективні проекти і доведемо, що інвестклімат у Києві сприятливий і прозорий для ведення бізнесу», – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Як очікується, в роботі Форуму візьмуть участь спікери: директор регіональної місії USAІD Ukraine Сюзан Косинські Фрітз, керуючий директор консалтингової компанії DTZ в Україні Нік Коттон, головний транспортний консультант в Dornier Consulting Ашраф Хамід, генеральний директор Nextbike Ukraine Олексій Кушка, директор департаменту ринків капіталу консалтингової компанії DTZ в Україні Володимир Мисак, керуючий партнер PwC Олег Тимків, керуючий директор Colliers International Олександр Носаченко, засновник 1991 Open Data Incubator і ГО SocialBoost Денис Гурський, співзасновник Greencubator Роман Зінченко, а також представники інвестиційного бізнесу, IT та промисловості.

Інвестиційний форум Києва – це міжнародний захід економічного характеру, мета якого продемонструвати прозорість діяльності міської влади і сформувати чітке уявлення про економічний та інвестиційний потенціали української столиці. До участі у Форумі запрошені провідні закордонні та українські економісти, державні діячі, представники українського та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій і фондів.

Інвестиційний форум Києва відбудеться 23 листопада на НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).