Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Новий спортивний комплекс побудують у Деснянському районі
29
JUN

2017

Новий спортивний комплекс побудують у Деснянському районі

За результатами проведеного конкурсу із залучення інвестора між Департаментом економіки та інвестицій, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту та ТОВ «А СКАЙ» укладено інвестиційний договір про будівництво спортивного комплексу на проспекті генерала Ватутіна в Деснянському районі.

Орієнтовна вартість будівництва арени-трансформера, площею майже 14 тисяч квадратних метрів, складе близько 273 млн. грн. Заклад буде обладнаний за найвищими стандартами. В залежності від типу спортивної події арена вміщуватиме до 6000 глядачів та матиме більше 1100 паркувальних місць. На спортивній арені-трансформері можна буде проводити футбольні, баскетбольні та змагання з інших видів спорту. Також арену можна використовувати для проведення музичних концертів, конференцій та виставок. Згідно умов інвестиційного конкурсу інвестор сплачує організатору конкурсу кошти на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва у розмірі не менше 5% від орієнтовної вартості будівництва Об’єкта інвестування, без урахування ПДВ, що становить не менше 11 млн. грн

"Кожен підписаний інвестиційний договір є дуже важливим для розвитку економіки Києва, адже це надходження до міського бюджету, нові робочі місця та розвиток інфраструктури. Київ є лідером серед міст України в частині залучення інвестицій. Маємо надію, що та тенденція економічного зростання, яка намітилася у минулому році, буде утримуватися й надалі",- розповів Олег Світличний, начальник управління з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА. 

КП «Київське інвестиційне агентство» виступило замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт для проведення інвестиційного конкурсу по об’єкту інвестування. В ході проведеної роботи КП «Київське інвестиційне агентство» розробило та погодило орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроектні пропозиції.