Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
У Києві відбудеться ІІІ Форум енергоефективного партнерства
26
APR

2017

У Києві відбудеться ІІІ Форум енергоефективного партнерства

27 квітня о 10:00 у КВЦ «Парковий» відбудеться відкриття III Форуму енергоефективного партнерства’17 «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих».

Розумне управління енергоресурсами – філософія сучасної України. Під таким гаслом пройде запланований захід. Пріоритетною сферою для реформ залишаються житлові та громадські будівлі. Лише в бюджетній сфері близько 100 тисяч будівель потребує термомодернізації. Для вирішення цього питания широко впроваджуватимуться дієві европейські інструменти підвищення рівня енергоефективності – енергосервіс та енергоменеджмент.

Ключові теми Форуму:

- енергоменеджмент у бюджетній сфері: реалії енергоефективності без капіталовкладень;

- енергосервіс у бюджетній сфері: повернення ЕСКО-інвестицій-2016, перші заощадження у бюджеті-2017. Приріст попиту на ЕСКО-договори від влади та інвесторів;

- енергосервіс у житловій сфері: вигоди будинків i ризики інвесторів. Необхідні передумови та потенційні бар’єри для національного поширення пілотних проектів у 2017 році;

- сучасні інструменти підвищення енергоефективності у промисловості: енергоменеджмент та фінансові стимули і санкції;

- новації програм з утеплення будинків.

До участі у Форумі запрошуються: керівництво облдержадіністрацій та обласних рад, міські голови, енергоменеджери, ОСББ, профільні громадські організації, міжнародні проекти, представники промислових підприємств, ЕСКО-компанії, ЗМІ та всі зацікавлені компанії.

Місце проведення: м. Київ, Паркова дорога, 16а, Конгресно-виставковий центр «Парковий», 3 поверх.

Довідкова інфорація щодо участі за тел: 044 590 59 64

З програмою Форуму можна ознайомитися за посиланням.