Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
У Києві відбувся Бізнес-форум української діаспори
22
MAY

2017

У Києві відбувся Бізнес-форум української діаспори

Представник Департаменту економіки та інвестицій відвідав перший Бізнес-форум української діаспори, який проходив 18-19 травня.

Вперше за 25 років бізнесмени України та діаспори з 15 країн світу зібралися на Бізнес-форум, під час якого учасники мали змогу встановити прямі контакти та обговорити можливості співпраці.

Метою форуму було сприяти залученню потенціалу діаспори в українську економіку, напрацювати зв’язки українського бізнесу з українськими бізнесменами закордоння, залучити інвестиції в українську економіку, запросити взяти участь у процесах реформування економіки України досвідчених менеджерів з середовища закордонного українства, використовуючи їхні практичні здобутки.

Під час форуму учасники мали можливість обговорити можливості співпраці за напрямами: енергозбереження, інформаційно-консалтинговий, ІТ-технологій, інвестиційно-інноваційний, агрокомплексу, туризму тощо в рамках роботи профільних секції та В2В діалогу. Підприємці, що заснували бізнес, зокрема у Литві, Австралії, Італії, Андорі, Іспанії, Португалії та ще у низці країн, розповіли про потреби і можливості кооперації з українською бізнес-спільнотою.