Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Будівництво житлового будинку з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом, в тому числі для громадян, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр"
Будівництво житлового будинку з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом, в тому числі для громадян, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр"Будівництво житлового будинку з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом, в тому числі для громадян, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр"Будівництво житлового будинку з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом, в тому числі для громадян, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр"

Будівництво житлового будинку з об’єктами соціально-культурного призначення та підземним паркінгом, в тому числі для громадян, які постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-центр"

Проектні дані:

ОПИС ПРОЕКТУ

КП «Київське Інвестиційне Агентство» займається розробкою даного проекту. Проектом передбачається будівництво житлового будинку з підземним паркінгом та торговими площами. Частина квартир буде передана громадянам, які постраждали від незаконної діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній «Еліта-Центр».

ПОГОДЖЕННЯ ТА ДОЗВОЛИ

Розпорядженням КМДА від 21.08.2006 № 1263 проект по будівництву житлового будинку включено до переліку об'єктів, які потребують залучення інвестицій.

Рішенням КМР від 23 лютого 2017 року № 1006/2010 земельна ділянка по вул. Милославській (навпроти буд. №№35-39) надана  КП «Київське інвестиційне агентство» у постійне користування.

АДРЕСА

вул. Милославська (навпроти буд. №№35-39), Деснянський район, Київ, Україна.

РОЗТАШУВАННЯ

Земельна ділянка проекту розташована в житловому районі. Близькість до громадського транспорту - 5 хвилин пішки до зупинки маршрутки та громадського транспорту.

ПАРАМЕТРИ ПРОЕКТУ

Площа земельної ділянки: 0,3 га.

Загальна площа будівлі (проект): 7333,9 м2

Загальна площа квартир: 4 870 м2

Приміщення соціально-культурного призначення: 650 м2

Площа забудови: 455 м2

Кількість квартир: 96

Паркінг на 32 м/м: 840 м2

Поверховість: 18

Орієнтовний бюджет проекту: 120,3 млн. грн.

Всі інвестиційні проекти