Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Облаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районі
Облаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районіОблаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районіОблаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районі
Облаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районі

Облаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районі

Проектні дані:

Опис проекту

Проектом передбачено облаштування мотузкового парку на території парку «Молодіжний» у Деснянському районі. Також проектом передбачено встановлення тимчасової споруди (ТС). Споруда включає приміщення персоналу, каси, інвентарну та тренерську.

Правові засади

Розпорядження КМДА від 09 жовтня 2017 року № 1247.

Розташування

Земельна ділянка на якій планується облаштування мотузкового парку знаходиться у парку «Молодіжний» на території житлового масиву Вигурівщина-Троєщина, між проспектом Володимира Маяковського та вулицями Марини Цвєтаєвої і Костянтина Данькевича, у Деснянському районі Києва. Територія потребує благоустрою, принципове вирішення якого закладене в передпроектних пропозиціях. Облаштування парку не потребує видалення зелених насаджень і є одним з видів екологічного або "зеленого" відпочинку населення. Транспортний та пішохідний доступ здійснюється через внутрішні паркові проходи та проїзди з вулиці Володимира Маяковського, Марини Цвєтаєвої і Костянтина Данькевича. Поблизу знаходяться зупинки громадського транспорту.

Параметри проекту

Орієнтовна площа земельної ділянки для облаштування мотузкового парку згідно інвестиційного проекту, га: 0,15

Загальна площа мотузкового комплексу, кв.м: 645

Орієнтовна довжина маршрутів, м: 400

Парковий ліхтар, шт.: 4

Обсяг інвестицій: 2 млн.грн

Всі інвестиційні проекти