Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Вітчизняних виробників запрошують до реєстрації в каталозі компаній на платформі Nazovni
04
APR

2024

Вітчизняних виробників запрошують до реєстрації в каталозі компаній на платформі Nazovni

Міністерство закордонних справ України запрошує вітчизняні компанії, які виробляють продукцію та шукають можливостей виходу своєї продукції на міжнародні ринки, зареєструватись в каталозі підприємств міжнародної платформи NAZOVNI. Платформа призначена для надання дипломатичного сприянняукраїнськимекспортерамтоварів та послугкомерційноговикористання на зовнішніх ринках.

Як зазначають розробники, каталог — це не лишезасібприверненняуваги, а й потужнийінструмент для виходу на експорт і можливістьзацікавленняпотенційнихімпортерів. Після реєстрації в каталозі компанія протягом 2-5 днів отримує рекомендації щодо вибору ринку для експорту, впродовж місяця – персоналізований план дій і контакти потенційних партнерів у обраній країні, а також новини, анонси та запрошення на заходи для експортерів, що організовують українські дипломатичні представництва за кордоном.

Обов'язковими умовами для роботи з платформою є:

  • реєстрація підприємства на території України;
  • підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг; !!!NAZOVNI не співпрацює з посередниками, які безпосередньо не експортують самостійно, або які надають платні послуги для інших компаній по експорту їх продукції;
  • обов'язково наявність презентації та комерційної пропозиції англійською мовою (система надає можливість завантаження згаданих документів);
  • обов'язково наявність сайту англійською мовою;
  • контактна інформація представника компанії, який вільно володіє англійською (іноземною) мовою для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів (в т.ч. моб телефон з WhatsApp або іншим месенджером).
  • Зареєструватися в каталозі можна за посиланням - https://nazovni.online/