Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00

Про Kиївське інвестиційне агентство


Наша місія:

    Забезпечити зростання інвестиційного потенціала міста Києва та відбудови міського бюджету. Ми прагнемо реалізації суспільно значимих інфраструктурних та інших проектів шляхом налагодження ефективної співпраці між державним та приватним секторами, а також із інвестиційними та фінансовими інститутами. Наша мета – пошук можливостей та розробка конкретних інвестиційних пропозицій задля регенерації і розвитку нашого міста.

    Наше бачення:

    Створення єдиного вікна взаємодії між владою міста та інвестором, консультаційна підтримка, забезпечення контролю виконання зобов'язань та максимально прозорого інвестиційного процесу для всіх сторін.

    Діяльність підприємства та фактори ризику:

    Діяльність підприємства є складовою інвестиційних процесів в місті Києві. Результат нашої діяльності – передінвестиційні пропозиції, передумова проведення конкурсів по залученню інвесторів в розвиток нашого міста.
    Загальні ризики, притаманні інвестиційному бізнесу в Україні через політичну нестабільність, економічну кризу, девальвацію національної валюти, ускладнюють роботу підприємства, але ми виконуємо покладені на нас завдання. Завдяки роботі підприємства з 2014 року було реалізовано проектів через механізм інвестиційного конкурсу з бюджетом інвестицій більше 3 млрд. гривень. В результаті проведених інвестиційних конкурсів на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та на зміцнення матеріально-технічної бази підприємств комунальної форми власності переможцями конкурсу було спрямовано більше 71 млн. гривень. В даний час проводяться передінвестиційні роботи по 35 проектам бюджет інвестицій, по яких складає більше 11 млрд. гривень.

    Звертайтесь до нас, ми відкриті до співпраці