Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Будівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі
Будівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районіБудівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районіБудівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі

Будівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі

Проектні дані:

Опис проекту Проектом передбачається знесення нефункціонуючої будівлі КНП «Київський фтизіопульмонологічний центр» та будівництво нового медичного закладу.
Правові засади Розпорядження Київського міського голови від 12.07.2023 №604 «Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Будівництво медичного закладу в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі».
Рішення Київської міської ради від 10.06.2021 №1456/1497 «Про майнові питання, пов’язані з будівництвом медичного закладу в пров. Чєслава Бєлінського, 6 у Шевченківському районі».
Замовник реалізації проекту КНП «Київський фтизіопульмонологічний центр»
Замовник підготовчих (передінвестиційних робіт КП "Київське Інвестиційне Агентство"
Адреса пров. Алли Горської, 6, Шевченківський район, м. Київ
Розташування Земельна ділянка, на якій здійснюється будівництво, площею 0,4176 га, розташована в пров. Алли Горської, 6 у Шевченківському районі міста Києва та перебуває у постійному користуванні КНП «Київський фтизіопульмонологічний центр». Рельєф ділянки рівномірний. Ділянка з північного та західного боку межує з пров. Алли Горської, з південного – проїзд до нежитлової будівлі, з східного боку – проїзд до житлової будівлі. На території ділянки знаходиться 2 нежитлові будівлі (1090 м2, 51 м2) та 1 споруда (12 м2).
Поточний статус - проект включено до переліку об'єктів, які потребують залучення інвестицій;
- вирішено майново-правові питання;
- розроблені та погоджені орієнтовні ТЕПи та можливі передпроектні пропозиції;
- підготовка умов інвестиційного конкурсу.
Наступні кроки Оголошення інвестиційного конкурсу.
Всі інвестиційні проекти