Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Експортно-орієнтовані підприємства та ділові асоціації України запрошуються до участі в онлайн виставці "Ukraine Exports 2024"
21
FEB

2024

Експортно-орієнтовані підприємства та ділові асоціації України запрошуються до участі в онлайн виставці "Ukraine Exports 2024"

Експортно-орієнтовані підприємства та ділові асоціації України можуть безкоштовно представити власний віртуальний стенд на онлайн виставці українських компаній «Ukraine Exports 2024». Участь у заході візьмуть бізнесові кола Кувейту, держав Затоки (GCC) та Близького Сходу.

До участі запрошуються, зокрема, вітчизняні компанії-експортери та асоціації виробників халяльних продуктів харчування, солодощів, сільськогосподарської продукції, а також промислових товарів, обладнання, хімічних виробів, будівельних матеріалів, медикаментів, меблів, одягу, ІТ, інновацій та інвестицій тощо.

Для безкоштовної резервації віртуального стенду компаніям потрібно зареєструватися на платформі Назовні https://nazovni.online/, яка курується МЗС України в рамках підтримки експорту. При реєстрації необхідно вказати щодо бажання участі у віртуальній виставці «UKRAINE EXPORTS 2024». Після перевірки заявки електронною поштою буде надіслано лінк для налаштування стенду. Оформлюється стенд англійською мовою.

Публікація стенду безкоштовна за допомогою промокоду, який буде надсилатися організаторами після валідації стенду. Відео-презентація функціоналу платформи для віртуальних виставок: https://www.youtube.com/watch?v=h4Z1Bo3NSpE.

З 04 до 07 березня 2024 року відкрита можливість спілкування учасників виставки в лайв-чаті. Тому організатори наголошують на необхідності володіння англійською мовою представниками компаній.

Віртуальна виставка активна до 09 червня 2024.