Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
16
JUN

2023

Київ отримав відзнаку City Partner 2023

Київ отримав особливу відзнаку City Partner 2023 на Digital Enterprise Show 2023 – найбільшому професійному заході з цифрової трансформації для підприємств, корпорацій і державних адміністрацій у Малазі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА Петро Оленич у своєму Telegram-каналі.

«Війна спричинила нові виклики, які потребують інноваційних, адаптивних, а головне – сталих рішень. Дякую міжнародним партнерам за довіру і визнання. Все буде цифра!» – зазначив Петро Оленич.

Digital Enterprise Show став світовим еталоном, у якому беруть участь інноваційні компанії, постачальники технологічних рішень на основі AI, Multicloud, кібербезпеки, Blockchain, Metaverse, Data Intelligence, IoT, Cleantech та світові лідери.

Разом із 450 міжнародними експертами Петро Оленич та Вікторія Іцкович поділяться унікальним досвідом трансформації технологій розумного міста під час війни.

«Війна не зупинила диджиталізацію, а навпаки – дозволила нам довести її можливості. І ми дуже вдячні світовій спільноті за надану можливість ділитись досвідом, що має Київ», – додала Вікторія Іцкович, заступниця директора цифровізації та начальниця управління з питань цифровізації, стратегічного розвитку сфери цифровізації та захисту інформації.