Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
В Україні збудують медичну клініку за 1 мільярд гривень
22
NOV

2017

В Україні збудують медичну клініку за 1 мільярд гривень

Медичний центр площею понад 25 тисяч квадратних метрів зведуть у Києві за кошти інвесторів вже через два роки. Будівництво розпочалося у Шевченківському р-ні на базі міської лікарні №14.

Загальна вартість проекту становить 1 млрд. грн.

Очікується, що медичний центр запрацює через два роки. ТОВ «Капитал», яке в жовтні 2016 року перемогло в інвестиційному конкурсі на будівництво медичного центру, завершило проектні роботи та розпочало будівництво нового корпусу клініки «Оберіг». Віктор Рибчук, генеральний директор клініки, повідомив: «Ми прагнемо розширити спектр надання медичних послуг, які будуть відповідати кращим світовим стандартам».

У новій клініці розмістяться 3 стаціонари на 99 ліжок, відділення інтенсивної терапії, денний стаціонар, паркінг.

«Сам факт того, що вітчизняний інвестор зважився вкласти такий обсяг інвестицій в сектор, в якому ще навіть не відбулася реформа, – це хороший сигнал для інвесторів, які тільки придивляються до можливостей українського ринку», – зазначає Олег Містюк, генеральний директор Київського інвестиційного агентства.

У 2017 році Україна у будівельному рейтингу Світового банку Doing Business–2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво» покращила свою позицію на 100 пунктів, посівши 35 місце серед 190 країн світу.