Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
27 квітня 2021 року відбудеться Українсько-Австрійський бізнес-форум онлайн
16
APR

2021

27 квітня 2021 року відбудеться Українсько-Австрійський бізнес-форум онлайн

27 квітня відбудеться онлайн Бізнес-форум у рамках 15-го засідання Українсько-австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків.

Про це повідомляє офіційний веб-сайт Міністерства розвитку громад та територій України.

27 квітня 2021 року, за співголовуванням Олексія Чернишова, Міністра розвитку громад та територій, відбудеться онлайн Бізнес-форум у рамках 15-го засідання Українсько-австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків.

У рамках онлайн Бізнес-форуму австрійським діловим колам презентують інвестиційні, експортні та приватизаційні можливості України у сучасних технологіях, а також в галузі видобутку корисних копалин. Крім того, будуть розглянуті питання оновлення інвестиційного законодавства. Приділять увагу функціонуванню бізнес-платформи для пошуку та співпраці з зацікавленими компаніями. Учасники також проаналізують шляхи мінімізації впливу пандемії COVID-19 на двосторонні торговельні відносини та інші важливі аспекти міжнародної економічної активності.

Під час Форуму українському бізнесу представлять перспективні напрямки співпраці з австрійськими комерційними агентами.

Ознайомитися з програмою онлайн Бізнес-форуму у рамках 15-го засідання Українсько-австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків можна за посиланням – https://cutt.ly/ivrOagk

Реєстрація для участі в українсько-австрійському бізнес-форумі за посиланням – https://cutt.ly/nvrOkux