Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Бізнес-фест «Зроблено в Україні»:найкращі українські підприємства на одному майданчику
07
OCT

2024

Бізнес-фест «Зроблено в Україні»:найкращі українські підприємства на одному майданчику

11–12 жовтня 2024 року в Києві у Мистецькому арсеналі відбудеться найбільша бізнес-подія осені — Бізнес-фест «Зроблено в Україні». До участі запрошуються засновники бізнесу та всі, хто вболіває за розвиток українських виробників. Про це повідомляють організатори заходу.

Бізнес-фест «Зроблено в Україні» організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Міністерством економіки України, Торгово-промисловою палатою України та КиєвоМогилянською бізнес-школою у межах проєкту «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні» за фінансової підтримки Уряду Японії.

Понад 80 підприємств із різних куточків України представлять свої товари та послуги тисячам відвідувачів. Це унікальна можливість для підприємців заявити про себе, продемонструвати потенціал і знайти нові шляхи розвитку. Кожен учасник/-ця отримає допомогу в створенні професійного виставкового стенду та логістичну підтримку.

Під час заходу представники Міністерства економіки України презентують національну політику «Зроблено в Україні» та детально ознайомлять учасників із її ключовими напрямами та завданнями. Зокрема, розкажуть про важливі складові цієї ініціативи, як-от підтримка українських виробників, сприяння розвитку локального бізнесу та стимулювання економічного зростання через інновації та локалізацію виробництва.

Фестиваль стане платформою для пошуку нових партнерів, адже тут працюватиме спеціальна зона для B2B переговорів.

Бізнес-фест — свято підприємництва та українських досягнень. В рамках заходу працюватиме ярмарок, де будуть представлені найкращі українські виробники, відбудуться майстер-класи із традиційних ремесел та модний показ від молодих дизайнерів.

Запланований також лекторій за участі керівників найуспішніших компаній, дискусійні панелі про розвиток бізнес-сектору за участі представників влади та провідних експертів.