Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Китайські інвестори зацікавлені у партнерстві з Києвом
24
MAR

2017

Китайські інвестори зацікавлені у партнерстві з Києвом

Представники компанії China National Machinery Import & Export Corporation (СМС) висловили зацікавленість у співпраці з Києвом.

China National Machinery Import & Export Corporation займається імпортом і експортом механічних і електротехнічних виробів по всьому світу. Компанія спеціалізується на експорті обладнання в галузі енергетики, транспорту, легкої промисловості, будівельних матеріалів, будівництва суден і залізничного транспорту. Також експортує обладнання для текстильної, хімічної, харчової, фармацевтичної промисловості, сільського господарства.

До сфери діяльності компанії входить проведення імпорто-експортних операцій по забезпеченню поставок комплексного машино-технічного обладнання. А також підрядних робіт при зведенні високотехнологічних об’єктів. Компанія грає провідну роль у зовнішній торгівлі комплектним технологічним обладнанням, машинними механізмами.

Головними видами діяльності є міжнародні підрядні роботи, експорт великого комплексного обладнання, внутрішня і зовнішня торгівля, у тому числі, торгівля автомобілями. China National Machinery Import & Export Corporation входить у список 225 світових підрядників об’єктів по «Engineering News Record».