Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Київ презентує свої проекти на "MІPIM-2018" у Каннах
28
FEB

2018

Київ презентує свої проекти на "MІPIM-2018" у Каннах

Цього року Київ у черговий раз буде представлений на найбільшій Всесвітній виставці нерухомості «MIPIM-2018», яка відбудеться 13-16 березня у м. Канни (Франція), де близько 5000 міжнародних інвесторів зможуть познайомитись із перспективними інвестиційними проектами української столиці.

У цьому році стенд столиці України буде розташований в одному з найкращих місць на виставці – рівень P-1, що дозволить організувати яскраву і цікаву експозицію, на якій можна об’єднати презентації проектів міста Києва за участі офіційних представників Київської міської державної адміністрації, а також презентації девелоперських та інших проектів приватних компаній, які успішно працюють в Києві.

Як відомо, "MIPIM" – це міжнародна виставка нерухомості, яка щороку збирає разом усі сегменти ринку: офісну, житлову, готельну, торговельну нерухомість та інфраструктурні проекти. Загальна кількість учасників виставки – понад 20 тисяч осіб, серед яких представники влади міст, інвестори, архітектори та інші учасники.