Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
​Онлайн-Бізнес-форум «Україна – Чехія»
23
NOV

2022

​Онлайн-Бізнес-форум «Україна – Чехія»

Онлайн-Бізнес-форум «Україна – Чехія»

6 грудня об 11:00 відбудеться онлайн-бізнес-форум «Україна – Чехія: нові можливості для співпраці між українським та чеським бізнесом під час глобальних змін» за участю українських та чеських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Чехії.

Захід спільно організують ТПП України та ТПП Чехії.

У програмі зустрічі будуть висвітлені стан, найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, інвестиційний та експортний потенціал і, учасники зможуть напряму поспілкуватись з чеськими компаніями та зробити презентацію своєї компанії.

В рамках онлайн зустрічі також відбудуться В2В переговори між українськими та чеськими компаніями відповідно до профілів та ділових інтересів учасників з обох сторін.

Згідно з попередньою інформацією, чеські компанії зацікавлені у встановленні контактів з потенційними українськими партнерами у наступних галузях: машинобудування, інфраструктури та енергетики.

Робочі мови – англійська/українська з синхронним перекладом.

Реєстрація - https://forms.gle/ghXpDGfnQ1aFtsdX8.

Контакти для довідок:Валерія Забашта (+38 050 366 4997, zva-zed@ucci.org.ua), Анна Любима (+380 95 546 6509, ast-ier@ucci.org.ua)