Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Перспективи співробітництва між Україною та Грецією обговорять під час онлайн-конференції
02
DEC

2020

Перспективи співробітництва між Україною та Грецією обговорять під час онлайн-конференції

Завтра, 3 грудня 2020 року о 12:00 відбудеться  онлайн-бізнес-конференція «НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ СПІВРОБІТНИЦТВА: УКРАЇНА - ГРЕЦІЯ» за участю українських і грецьких дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Греції. Захід організовується у співпраці з Посольством України в Грецькій Республіці, Торговою палатою Афін та іншими партнерськими організаціями.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-грецького економічного співробітництва, секцію Q&A та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести В2В.

Під час зустрічі будуть обговорюватися питання двостороннього торговельно-економічного співробітництва грецьких та українських компаній, привабливості інвестиційного клімату України, сфери взаємовигідної кооперації тощо.

Основні сфери,які плануються до обговорення та переговорів:

* Харчова промисловість

* Інвестиційний потенціал

* Енергетика

* IT

Секція питань та відповідей також включає представлення учасників зустрічі, час регламентований. Формат зустрічі - онлайн та офлайн для спікерів. Реєстрація за  посиланням. Зустрічі у форматі онлайн відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано вам на пошту за день до події.

Чому варто взяти участь в зазначеному заході?

- особисте знайомство з керівниками дипломатичних місій, органів влади, міжнародних об'єднань, компаніями, та отримання контактів потенційних партнерів;

- отримаєте корисні прикладні матеріали, що стосуються роботи на ринках Греції;

- кожен матиме змогу презентувати продукцію чи послуги своєї компанії іншим учасникам заходу;

- участь у прямих переговорах в секціях (за сферами діяльності), можливість предметного спілкування з потенційними партнерами.

Контакти для довідок:

Забашта Валерія +38 050 366 49 97, zva-zed@ucci.org.ua

Ольга Бондаренко +38 044 461 98 07 08, +38 067 216 17 82, boi-ier@ucci.org.ua