Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Підприємства столиці запрошують до участі в конкурсі  «Кращий експортер року»
20
NOV

2020

Підприємства столиці запрошують до участі в конкурсі «Кращий експортер року»

Конкурс проводиться за результатами фінансово-господарської діяльності підприємств за результатами 2019 року і включатиме 33 номінації для малих, середніх та великих підприємств.

Оцінка підприємств, що беруть участь у Конкурсі, проводиться на підставі показників їхньої діяльності у звітному періоді за такими основними показниками, як загальний обсяг експорту у фактичних цінах в тис. дол. США;

темп росту обсягів експорту в порівнянні з роком, що передує звітному, у відсотках; обсяг експорту в розрахунку на одного працюючого в дол. США; питома вага експорту у загальному обсязі реалізації у відсотках. В якості додаткових показників враховується також наявність нагород міжнародних ярмарків і виставок експортної продукції, отриманих у звітному періоді; географія експорту у звітному періоді; наявність міжнародних сертифікатів якості та відповідності, отриманих у звітному періоді.

Заявку на участь та конкурсну картку в паперовій формі необхідно подати до 08 грудня 2020 за адресою: м. Київ, Київська торгово-промислова палата, вул. Б. Хмельницького, 55, м. Київ-54, 01054 та в електронній формі (скан-копії оригіналів документів) на адресу: belikov@kcci.org.ua. Телефон для довідок: 482-04-40, 068 702 04 71.

Картка учасника конкурсу 2020

Переможці отримають диплом «Кращий експортер року», знак «Кращий експортер року» та право використання знаку «Кращий експортер року» для маркування продукції, рекламних та презентаційних матеріалах.

Конкурс проводиться з метою підвищення конкурентоспроможності та розвитку експортних можливостей київських виробників.

Організатор конкурсу - Департамент промисловості та розвитку підприємництва за участі Київської торгово-промислової палати та Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва.