Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
​Столичних підприємців в сфері енергоефективності запрошують до участі в проєкті Private Financing Advisory Network
13
SEP

2022

​Столичних підприємців в сфері енергоефективності запрошують до участі в проєкті Private Financing Advisory Network

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України інформує про функціонування проєкту Private Financing Advisory Network, метою якого є сприяння у фінансуванні проєктів з клімату та чистої енергії. Йдеться про допомогу у подоланні інвестиційного розриву між інвесторами, підприємцями та розробниками проєктів шляхом оцінки інвестиційного потенціалу, розробки та оптимізації бізнес-моделі та структури фінансування проєкту. Надається також підтримка у підготовці та доопрацюванні документації, визначенні потенційних інвесторів і фінансистів проєкту.

До участі запрошуються проєкти у сфері відновлювальної енергетики, біоенергетики в сфері електро та теплопостачання, електрифікації сільської місцевості та доступу до джерел енергії, збереження енергії, адаптації до змін клімату, енергоефективності та поводження з відходами.

Проєкти, які мають намір долучитись до Private Financing Advisory Network, повинні відповідати наступним вимогам: знаходитись мінімум на першій стадії проєкту, мати визначене місце розташування, опрацьований перелік застосовуваних технологій та ресурсну базу. Бюджет реалізації проєкту – від 1 до 50 млн. дол.

Контактна особа: Павло Лукашук – начальник відділу моніторингу інвестиційних програм і проєктів Управління міжнародно-інвестиційної політики Держенергоефективності, 066 553 33 32, invest.project22@gmail.com