Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
У Києві започатковуються «Фінансові ярмарки»
31
MAR

2017

У Києві започатковуються «Фінансові ярмарки»

Перший Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу відкриється в «Українському домі» 4 квітня 2017 року.

Проект «Фінансові ярмарки», ініційований Німецько-Українським Фондом, започаткує платформу розвитку операційної спроможності українського підприємництва через полегшення доступу до кредитних ресурсів та запропонує представникам бізнесу вичерпну інформацію щодо можливих джерел фінансування.

На Першому Фінансовому Ярмарку, що відбуватиметься у форматі панельних дискусій, серед яких експортно-орієнтована панель та галузеві панелі, буде обговорюватися стратегія розвитку МСБ до 2020 року, європейський досвід, дерегуляція економіки та джерела фінансування МСБ.

Для представників малого та середнього бізнесу пройдуть освітні майстер-класи на тему фінансів та використання інвестицій.

На офіційну церемонію відкриття запрошені представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Київської міської державної адміністрації, міжнародних організацій та інституцій, що сприяють розвитку української економіки, фінансових установ, що долучилися до програми та мають власні програми підтримки, представників українського малого та середнього бізнесу та бізнес об’єднань.