Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
У Києві з’явиться нова мережа інформаційно-платіжних терміналів в закладах охорони здоров'я
07
SEP

2018

У Києві з’явиться нова мережа інформаційно-платіжних терміналів в закладах охорони здоров'я

Рішення щодо визначення переможця конкурсу по залученню інвестора до реалізації інвестиційного проекту «Влаштування інформаційних програмно-технічних комплексів самообслуговування (ІПТКС) та створення відповідної інфраструктури для закладів охорони здоров’я комунальної власності територіальної громади міста Києва» було прийнято постійно діючою конкурсною комісією по залученню інвесторів та затверджено відповідним розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

За результатами проведеного інвестиційного конкурсу було визначено переможця – ТОВ «АВТОБАНК», яке запропонувало внесок на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста у розмірі 415 000 грн.

Відповідно до основних умов інвестиційного конкурсу переможець конкурсу профінансує усі витрати, пов’язані з влаштуванням ІПТКС та створенням відповідної інфраструктури для закладів охорони здоров’я комунальної форми власності у сумі 11 209 700,00 грн.

Реалізація проекту дасть можливість відслідковувати в online-режимі обсяг фінансових надходжень до закладів охорони здоров’я комунальної форми власності, зокрема коштів за платні послуги та благодійні внески. Окрім того медичні заклади зможуть суттєво економити кошти шляхом упровадження електронних лікарняних кас та приймальних відділень.