Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
У парку «Нивки» облаштують спортивні майданчики
19
FEB

2019

У парку «Нивки» облаштують спортивні майданчики

У парку «Нивки» облаштують спортивні майданчики. Встановлення об’єктів спортивної інфраструктури передбачене за рахунок коштів інвестора. Умови інвестиційного конкурсу затверджені під час засідання постійно діючої конкурсної комісії з залучення інвесторів. Про це повідомили у Департаменті економіки та інвестицій.

Згідно передпроектних пропозицій, інвестор має облаштувати два спортивних майданчики у парку «Нивки» у Шевченківському районі столиці на орієнтовній площі 0,35 га. Орієнтовна вартість облаштування об’єкта інвестування 5,5 млн грн.

Крім того, згідно затверджених умов інвестиційного конкурсу, інвестор зобов’язується здійснити благоустрій прилеглої території, а саме влаштувати доріжки з фігурних елементів мощення, встановити урни, лави, сходи та провести роботи з озеленення території.

Остаточні техніко-економічні показники, детальна інформація щодо об’єкта інвестування, у тому числі остаточна (загальна) вартість об’єкта інвестування, а також техніко-економічні показники з благоустрою визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проектної документації або іншої документації, передбаченої законодавством України.

Оголошення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора буде опубліковане на офіційному Інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації – www.kyivcity.gov.ua.

https://kyivcity.gov.ua/news