Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Відкрито конкурсний набір на участь у польсько-українській програмі Startup Bridge 2023 (PUSB)
03
MAR

2023

Відкрито конкурсний набір на участь у польсько-українській програмі Startup Bridge 2023 (PUSB)

Розпочато набір на нову польсько-українську програму передакселераціїStartupBridge 2023.В межах програми буде відібрано 15 українських стартапів, кожен з яких отримає пакети розробки на суму 10 тис. злотих. Заявки приймаються до 13 березня. Результати відбору будуть оголошені до 14 квітня.

Подати заявки можуть стартапи, зацікавлені в можливостях польського та європейського ринків. Умовою участі є власність не менше 50% акцій юридичної особи громадянина України, а юридична особа має існувати не більше 5 років. Крім того, необхідне володіння англійською мовою на рівні, достатньому для спілкування. Пріоритет буде надаватисякомпаніям, які працюватимуть на післявоєнну відбудову України.

Учасники програми матимуть кілька індивідуальних сеансів з наставниками, акредитованими PUSB, а також цикл зустрічей із керівниками C-рівня українських стартапів, які зуміли розширити свій бізнес у всьому світі та залучити кошти від міжнародних інвесторів та бізнес-ангелів.Стартапи-учасники програми отримають 10 тисяч злотих на розвиток, 1/3 з них необхідно буде витратити на роботу з менторами та експертами, решту – на індивідуальний план розвитку. Учасникам також надаватиметься безкоштовний коворкінг у Варшаві.

Найкращі компанії будуть запрошені на презентацію під час конференції у Варшаві (+онлайн) наприкінці року та зустрінуться із зацікавленими інвесторами з Центрально-східної Європи.

Дізнатись більше та подати заявку можна за посиланням https://cutt.ly/h8Q09HK