Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Відвідання виставки Investment Management Exhibition у Франкфурті
04
APR

2017

Відвідання виставки Investment Management Exhibition у Франкфурті

На запрошення організаторів інвестиційної виставки Investment Management Exhibition представник Департаменту економіки та інвестицій відвідає захід, який проходитиме у Франкфурті (Німеччина) 7 та 8 квітня.

IME є унікальною платформою для інвесторів та власників проектів. Цьогорічна тематика заходу спрямована на просування прямих іноземних інвестицій, державно-приватного партнерства та індустріальних парків.

Реалізація проектів через механізми державно-приватного партнерства та світовий досвід створення і функціонування індустріальних парків відіграють важливу роль для розвитку Києва.

У жовтні столиця збере інвесторів уже на своєму власному інвестиційному форумі. Від рівня його організації і проведення залежить репутація міста і країни в цілому. Присутність на IME дозволить перейняти досвід проведення подібних міжнародних заходів та особисто запросити інвесторів до Києва.

Серед запрошених до участі в ІМЕ більше 100 потенційних інвесторів, представники муніципалітетів Барселони, Цюріха, Рейк’явіка, Берліна, а також ділових кіл ОАЕ, Чехії, Білорусі та ін.