Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування спортивного поля в парку Совки
20
JUL

2020

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування спортивного поля в парку Совки

За результатами проведеного інвестиційного конкурсу з реалізації проєкту по облаштуванню спортивного поля на території парку Совки в Святошинському районі столиці ТОВ «Спорт Сіті С» визначено переможцем. Про це йдеться у  розпорядженні КМДА №1034 від 14.07.2020.

Згідно документу Департаменту економіки та інвестицій доручено укласти договір з переможцем конкурсу та замовником реалізації проєкту - комунальним підприємством по утриманню зелених насаджень Cвятошинського району м.Києва.

Земельна ділянка, на якій планується облаштування футбольного поля, становить 0,28 га. В її межах планується розміщення тимчасових споруд для адміністративних потреб, охорони, інвентарної та роздягальні з душем. Буде також облаштовано поле для мініфутболу та елементи благоустрою – садово-паркові лави, урни та ліхтарі, біотуалети. Всі тимчасові споруди виготовлені з некапітальних, збірно-розбірних конструкцій.

Інвестиційний конкурс щодо реалізації проєкту з облаштування спортивного поля на території парку Совки проведено відповідно до  розпорядження КМДА №1840 від 21.10.2019.