Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Облаштування дитячого рекреаційного простору для патріотичного виховання молоді на вул. Лютнева у Голосіївському районі
Облаштування дитячого рекреаційного простору для патріотичного виховання молоді на вул. Лютнева у Голосіївському районіОблаштування дитячого рекреаційного простору для патріотичного виховання молоді на вул. Лютнева у Голосіївському районіОблаштування дитячого рекреаційного простору для патріотичного виховання молоді на вул. Лютнева у Голосіївському районі

Облаштування дитячого рекреаційного простору для патріотичного виховання молоді на вул. Лютнева у Голосіївському районі

Проектні дані:

Опис проекту Статус Створення спортивної зони активного відпочинку дітей, розширення мережі скаутських таборів, підвищення рекреаційного та спортивного потенціалу міста Києва. Передбачається облаштування мотузкового парку, спортивних майданчиків, басейну із збірно-розбірних конструкцій, будиночків для проживання дітей та персоналу, встановлення пункту для водних видів спорту (каяки, каное, байдарки), облаштування пляжної зони, а також супутньою інфраструктурою. Будівництво капітальних споруд не передбачається.
Правові засади Розпорядження міського голови
від 11 жовтня 2023 року № 978
Замовник реалізації проекту КП "Плесо"
Замовник підготовчих (передінвестиційних) робіт КП "Київське інвестиційне агентство".
Адреса вул. Лютнева, Голосіївський район, Київ
Статус Проект включено до переліку обєктів, які потребують залучення інвестицій; Проводяться підготовчі (передінвестиційні) роботи для проведення конкурсу по залученню інвестора.
Всі інвестиційні проекти