Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Вебінари для підприємців від Представництва ЄС в Україні «Мікробізнес в Україні: європейський досвід»
14
APR

2020

Вебінари для підприємців від Представництва ЄС в Україні «Мікробізнес в Україні: європейський досвід»

15-17 квітня Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на онлайн вебінари про можливості та перспективи розвитку мікробізнесу в регіоні, юридичну підтримку і супровід такого бізнесу та програми допомоги від Європейського Союзу для мікропідприємництва.

До участі запрошуються підприємці, експерти у сфері торгівлі та консалтингу, представники бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислової палати, журналісти бізнес-видань та всі зацікавлені.

Подія на Facebook

Участь у вебінарах безкоштовна та за попередньої реєстрації

Вебінари проводяться Представництвом ЄС в Україні у співпраці з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Європейською Мережею Підприємств (EEN) та ДУ «Офіс з просування експорту України».

Вони є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями заходу, будь ласка, звертайтесь до Аліси Тягун, тел.: +38(095)726-54-66, atiagun@internews.ua або до Станіслава Королькова, тел.: +38(099)455-23-75, skorolkov@internews.ua