Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Цього року 25 та 26 квітня у Польщі відбудеться Міжнародний форум "Українсько-Польські дні бізнесу"
28
FEB

2024

Цього року 25 та 26 квітня у Польщі відбудеться Міжнародний форум "Українсько-Польські дні бізнесу"

У квітні цього року у Польщі відбудеться дводенний Міжнародний форум "Українсько-польськіднібізнесу".25 квітня у Варшаві і 26 квітня у Любліні зустрінуться експерти та представники влади та бізнесу, щоб обговорити нагальні питання та перспективи двосторонньої співпраці між Україною та Польщею.

Головна мета заходу - сприяти плідному діалогу бізнесу та влади Польщі і України, розвитку партнерства між бізнес-середовищами обох країн та створенню прозорих та сприятливих умов торгово-інвестиційної співпраці та майбутньої відбудови України.

Так, за інформацією організаторів форуму перший день заходу буде присвячений обговоренню таких важливих тем як розвиток новітніх технологій подвійного призначення, спрямованих на вдосконалення оборони, забезпечення безпеки та стимулювання економічного зростання; фінансові інструменти для бізнесу від урядових та комерційних фінансових установ у Польщі та України; медицина і фармація як потенційний та недооцінений напрямок двосторонньої співпраці.

Особливу увагу буде приділено огляду торговельно-економічної співпраці між Україною та Польщею в контексті ситуації, яка склалась на польсько-українському кордоні, а також її впливу на транспортну галузь та прикордонну інфраструктуру.

У другий день Міжнародного форуму "Українсько-польські дні бізнесу" відбудуться дискусійні панелі, метою яких є пошук відповідей на наступні питання: чи стане Люблін міжнародним хабом для виробників будівельних матеріалів, машин та обладнання, необхідних для відбудови України? Як зробити роботу прикордонних, митних і фітосанітарних служб більш ефективною та оптимізувати їхні дії під час виконання відповідних процедур на кордоні? Як демографія та міграція трудових ресурсів вплине на бізнес в найближчі десятиліття?

Йтиметься також про співпрацю місцевих органів влади як ключ до швидкого та ефективного післявоєнного відновлення регіонів України

Детальніше про Міжнародний форум "Українсько-польськіднібізнесу"та реєстрація участі за посиланням тут