Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
ІННОВАЦІЇ СТАНУТЬ КЛЮЧОВОЮ ТЕМОЮ  ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОРУМУ МІСТА КИЄВА
06
APR

2018

ІННОВАЦІЇ СТАНУТЬ КЛЮЧОВОЮ ТЕМОЮ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОРУМУ МІСТА КИЄВА

Відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №526 від 29.03.2018 «Про організацію та проведення Інвестиційного форуму міста Києва» восени 2018 року у столиці проведуть Інвестиційний форум м. Києва.

Проведення Форуму сприятиме міській владі та суб'єктам підприємницької діяльності міста Києва у залученні приватних вітчизняних і іноземних інвестицій у соціально-економічний розвиток міста Києва.

Планується, що ключовою темою Інвестиційного форуму міста Києва, який відбудеться у вересні-листопаді 2018 року, стануть інновації.

Форум об’єднає на єдиному майданчику представників органів влади, лідерів фінансового сектора, IT-галузі та провідних експертів для професійного обговорення питань використання інноваційних технологій, світових трендів фінтех-індустрії, а також демонстрації нових рішень і можливостей.

Ключовою аудиторією є інвестори усіх типів (бізнес-янголи, corporate ventures, венчурні фонди, представники інкубаторів та акселераторів, міжнародні та місцеві компанії, донорські організації); автори інноваційних проектів (стартапи, підприємці, автори технічних та прикладних наукових розробок, спеціалізовані НГО) та активна аудиторія, яка зацікавлена у розвитку міста Києва.

Форматом наповнення програми Форуму 2018 передбачено проведення спеціалізованих воркшопів для інвесторів, ярмарки інкубаторів та акселераторів, презентацій проектів (пітчингові сесії).

Попередні можливі теми для дискусій:

  • Розумні рішення для міста: енергетика, транспорт та логістика, ресурсоефективність;
  • Рішення в галузі споживання: FMCG, туризм, фінанси та кредит, креативна індустрія;
  • Рішення в сфері здоров’я, в т.ч. фармакологія, біотехнології, регенерація тканин;
  • Теоретична та прикладна наука;
  • Агро-інновації;
  • Військово-промисловий комплекс;
  • IT-галузь (системні інтегратори, надання послуг з розробки програмного забезпечення).
  • Форум, який відбуватиметься в Києві вже третій рік поспіль, став одним з найбільших інвестиційних заходів країни. У 2017 році на ньому зустрілись понад 600 учасників з 20 країн світу та було представлено більше 40 інвестиційних проектів на загальну суму понад 9 млрд. грн.