Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Інвестиційна комісія оголосила про початок конкурсів по залученню інвесторів до реалізації міських проєктів
14
MAY

2024

Інвестиційна комісія оголосила про початок конкурсів по залученню інвесторів до реалізації міських проєктів

На Офіційному порталі Києва оприлюднено оголошення про початок трьох конкурсів із залучення інвесторів до реалізації міських проєктів. Йдеться, зокрема, про облаштування зони активних розваг і зони відпочинку у Святошинському районі та будівництво паркінгу на вулиці Шовковичній, 39/1 – в Печерському. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Оголошення містять інформацію про об’єкти інвестування, замовників проєктів, основні умови інвестиційних конкурсів, а також умови укладання договорів з переможцями конкурсів.

Пакети документів для участі в інвестиційному конкурсі – заявку на участь в інвестиційному конкурсі, документи до неї та конкурсні пропозиції – має подавати робочій групі в Департамент економіки та інвестицій особа, яка виявила намір взяти участь в інвестиційному конкурсі, або уповноважена особа.

Департамент економіки та інвестицій КМДА наголошує на необхідності уважно ознайомитись з умовами оголошених конкурсів. Прийом пакету документів триває протягом 30 днів із дня оголошення інвестиційного конкурсу. Строк його проведення починається з дня, наступного за днем оприлюднення відповідного оголошення.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями учасників та визначення переможців відбудеться під час засідання постійно діючої комісії по залученню інвесторів до реалізації міських проєктів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/investitsiyna_komisiya_ogolosila_pro_pochatok_konkursiv_po_zaluchennyu_investoriv_do_realizatsi_miskikh_proyektiv/