Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
КИЇВ ПЛАНУЄ ЗАЛУЧИТИ КОШТИ ІНВЕСТОРІВ В ЕКО-ТЕХНОЛОГІЇ
05
APR

2018

КИЇВ ПЛАНУЄ ЗАЛУЧИТИ КОШТИ ІНВЕСТОРІВ В ЕКО-ТЕХНОЛОГІЇ

Розпочато підготовчі роботи для проведення інвестиційного конкурсу для реалізації проекту «Облаштування дорожньої інфраструктури для забезпечення функціонування туристичної мережі прокату електрокарів». 

Конкурс готується Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24 травня 2007 року № 528/1189, та розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.03.2018 №493 “Про проведення конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту “Облаштування дорожньої інфраструктури для забезпечення функціонування туристичної мережі прокату електрокарів”.

Відповідним розпорядженням КМДА замовником реалізації проекту визначено комунальне підприємство «Київтранспарксервіс», а замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт для проведення інвестиційного конкурсу – комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство», яке має розробити та погодити орієнтовні техніко-економічні показники і можливі передпроектні пропозиції.

Зокрема, дорожню інфраструктуру для туристичної мережі прокату електрокарів пропонується облаштувати на:

- просп. Оболонському, 14-16, 13-9-А (ТРЦ «Дрімтаун»);

- вул. Володимирській, навпроти буд. № 60;

- пл. Деміївській (під шляхопроводом навпроти будинку № 1 на просп. Науки);

- пл. Вокзальній, 1;

- вул. Ползунова (Південний вокзал);

- просп. Миколи Бажана, біля буд. № 3-А;

- вул. Ізюмській (Ринок «Деміївський»);

- вул. Саперно-Слобідська, 8-10;

- просп. Академіка Глушкова, 5;

- вул. Раїси Окіпної, 3;

- вул. Раїси Окіпної, 4-Б;

- вул. Терещенківській, 11-12, 2/15-4-А;

- вул. Костянтинівській, 2-А;

- вул. Івана Франка, 34/33-46, 27/31 – Володимирський собор;

- пл. Львівській.

Провести інвестиційний конкурс в установленому порядку доручено постійно діючій конкурсній комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо обʼєктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва.

Реалізація проекту в свою чергу сприятиме розбудові інфраструктури для функціонування в місті Києві екологічно чистого виду транспорту - електрокарів. Проект є частиною масштабного оновлення міського громадського транспорту та його інфраструктури, що здійснює місто в рамках Стратегії розвитку м. Києва до 2025 року. Така динаміка посилить імідж екологічно-орієнтованого міста.