Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС ІЗ ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТОРА
15
MAY

2018

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС ІЗ ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТОРА

Конкурс проводиться Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24 травня 2007 року № 528/1189, та розпорядження Київської міської державної адміністрації від 09.10.2017 № 1246 «Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до реалізації проекту «Облаштування мотузкового парку на території парку «Cирецький» у Шевченківському районі».


Вищезгаданим розпорядженням комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва визначено замовником реалізації проекту, а комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» здійснюватиме підготовчі (передінвестиційні) роботи.


Земельна ділянка для облаштування мотузкового парку орієнтовною площею 0,3 га розташована в південній частині парку «Сирецький» у Шевченківському районі м. Києва. Облаштування парку не потребує видалення зелених насаджень і є одним з видів екологічного або "зеленого" відпочинку населення.


Заходи, передбачені проектом розпорядження, спрямовані на поліпшення надання спортивно-розважальних послуг мешканцям Шевченківського району м. Києва, що сприятиме належному спортивному вихованню молоді та дітей міста.


Реалізація цього розпорядження не потребує додаткових матеріальних витрат з міського бюджету, а також дозволить залучити інвестиційні ресурси в економіку міста Києва.

Умови конкурсу