Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Навчання в «Школі експортерів» можна пройти онлайн
12
MAR

2021

Навчання в «Школі експортерів» можна пройти онлайн

Про це повідомляє  Укрінформ, посилаючись на повідомлення пресслужби Освітнього хабу міста Києва.

«Ми, спільно з Освітнім хабом міста Києва та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, розробили комплексну програму онлайн-навчання в інноваційному міжнародному форматі мультимедійних SCORM-курсів. І тепер кожна українська компанія, яка має намір експортувати свою продукцію або послуги, може безкоштовно отримати знання, як вийти на міжнародні ринки», – повідомив президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

Для того щоб розпочати навчання в Школі експортерів, потрібно зайти на сайт Освітнього хабу міста Києва за посиланням

«Навчання складається з 5 модулів, пройшовши які слухачі дізнаються: як правильно підготувати своє підприємство до виходу на зовнішні ринки, як знайти надійних партнерів за кордоном, які ринки є найперспективнішими для певної сфери, в якій працює їх підприємство тощо», – сказав директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

Освітній хаб Києва є соціальним проєктом. Його місія - забезпечити системну реалізацію концепції «Навчання протягом життя» на території Києва, надавши можливість всім охочим безкоштовно отримати або покращити «м'які навички» (soft skills), які вкрай затребувані на ринку праці. За даними КМДА, за перший рік роботи послугами проєкту "Освітній хаб" скористалися понад пів мільйона осіб.