Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
В столиці через механізм інвестиційного конкурсу побудовано надсучасний корпус багатопрофільної лікарні
02
OCT

2020

В столиці через механізм інвестиційного конкурсу побудовано надсучасний корпус багатопрофільної лікарні

Новий корпус клініки «Оберіг» – це приклад успішної співпраці приватного інвестора та міської влади. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook у дописі до відео про візит до медичного закладу.

«Відвідав сьогодні новий корпус клініки «Оберіг», що звели в столиці у рамках успішної співпраці приватного інвестора та міської влади. Завдяки реалізації цього інвестпроекту, в Києві з’явився надсучасний медичний заклад, де можуть отримувати медичну допомогу не тільки кияни, а й пацієнти з усього світу», – написав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, інвестор вклав у проект майже 1 млрд гривень. З них – 13,6 млн гривень на розвиток міста – поліпшення матеріально-технічної бази медзакладів Києва, ремонти відділень, закупівлю медичних меблів та обладнання.

Тільки цього року «Оберіг» сплатить ПДФО на понад 60 млн грн. А реалізація проекту дозволила створити близько 500 нових робочих місць.

«Подивився, у яких умовах та на якому обладнанні працюють медики. І приємно вражений! У клініці є найсучасніше обладнання для променевої терапії, яке дозволяє здійснювати точність опромінення. Також обладнання для раннього виявлення раку та оперативних втручань. У клініці здійснили уже восьму трансплантацію печінки та збираються трансплантувати нирку», – зазначив мер.

Що важливо – у новому корпусі клініки відкрили і відділення для лікування хворих на коронавірус на 20 ліжок. І вже невдовзі планують облаштувати ще одне таке відділення.

«Київ сьогодні – це місто, яке дає багато можливостей для бізнесу за простими і прозорими правилами. І реалізація інвестпроекту клініки «Оберіг» – приклад цього. Ми запрошуємо до співпраці активних та прогресивних підприємців. Щоб разом зробити Київ найкомфортнішим і найпривабливішим для життя і роботи європейським містом!» – наголосив Віталій Кличко.

За його словами, наразі до інвестиційного конкурсу готуються ще кілька проектів у медичній сфері. Зокрема, будівництво медичних закладів в Печерському, Дніпровському та Шевченківському районах міста.

Джерело: Офіційний портал Києва

Новий корпус клініки «Оберіг», що звели у рамках співпраці приватного інвестора та міської влади

IMG_5206.jpg

IMG_5210.jpg

IMG_5211.jpg

IMG_5215.jpg

IMG_5216.jpg