Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
​Підприємців запрошують до діалогу на платформі ПУЛЬС
20
AUG

2024

​Підприємців запрошують до діалогу на платформі ПУЛЬС

Міністерство економіки України анонсувало запуск бета-версії платформи “Пульс” для збору зворотного зв’язку від бізнесу. Кожен підприємець може поставити оцінку послугам, які надає держава. На етапі бета-тестування можна оцінити 22 держоргани, поступово їхня кількість збільшуватиметься, інформують в Міністерстві.

Пульс - pulse.gov.ua - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою. Мета платформи - створити єдиний цифровий інструмент для прозорих відносин між державою та бізнесом для підвищення якості державних послуг.

За словами міністерки економіки України Юлії Свириденко, завдяки цьому інструменту можна буде побачити об’єктивну вимірювальну картину якості держпослуг і ефективніше та швидше реагувати на проблеми підприємців. Наприклад, звернулися у податкову, ЦНАП чи інші органи і не задоволені якістю послуг, тоді можна залишити відгук на Пульсі. Відгук від бізнесу буде відцифровано та на його основі буде сформовано так званий EntrepreneurSatisfactionScore (Індекс задоволеності підприємців).

Система передбачатиме три компоненти – дашборд, інформаційне вікно та особистий кабінет, кожен з яких матиме свій функціонал.

“Пульс” є частиною політики “Зроблено в Україні”, ініційованої Президентом України. Платформа розроблена Мінекономіки за консультації з фахівцями Ради бізнес-омбудсмена та реалізована за сприяння Мінцифри завдяки проєкту «Підтримка цифрової трансформації» за підтримки USAID і UK Dev.