Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Представники Києва з діловим візитом відвідають Республіку Корея
31
MAR

2017

Представники Києва з діловим візитом відвідають Республіку Корея

В Сеулі відбудеться «Четвертий українсько-корейський економічний форум» у рамках ділового візиту української делегації до Республіки Корея з 9 по 14 квітня.

Захід буде присвячений активізації кооперації України та Кореї у сфері енергетики, АПК, машинобудування (у т.ч. літакобудування), ІТ, медицини та інфраструктури.

На форумі буде презентовано «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», низку українських інвестиційних проектів, а також відбудуться В2В переговори між українськими та корейськими діловими колами.

Також під час візиту Олег Містюк, генеральний директор КП «Київське інвестиційне агентство», у складі української делегації, відвідає корейські компанії, вільну економічну зону в м. Інчхон та міжнародну виставку BIOKoreа. Остання є одним з провідних світових майданчиків, на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, медичне та лабораторне обладнання, біо-ІТ тощо.

Діловий візит має на меті сприяти економічному та інвестиційному співробітництву, ознайомити з успішним світовим досвідом функціонування вільних економічних зон та індустріальних парків, що сьогодні є одними з пріоритетних напрямків для української економіки.