Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
​Сильні міста – сильна Україна
25
APR

2018

​Сильні міста – сильна Україна

Спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва «GIZ» ГмбХ Департамент економіки та інвестицій провів робочий семінар на тему «Залучення інвестицій та сприяння економічному розвитку міста». Семінар відбувся 23 квітня 2018 в приміщенні мерії. У ньому взяли участь представники профільних структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації.

Спікерами на семінарі виступили: Матіас Брандт – керівник проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» з доповіддю на тему «Сильні міста – сильна Україна. Технічне співробітництво між Німеччиною та Україною», а також доктор Норберт Нойхауз, екс-віце-мер міста Трір у Німеччині, доповіді якого охоплювали теми: «Стратегічне залучення інвестицій на прикладі різних європейських міст» та «Інструменти практичної промоції територій».

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» створений в рамках міжурядової співпраці України та Німеччини, метою якого є розробка та впровадження концепцій інтегрованого розвитку Львова, Чернівців, Вінниці, Житомира, Полтави та Подільського району в Києві з урахуванням потреб усіх провідних сфер міського життя.