Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
ВІДБУДЕТЬСЯ УКРАЇНСЬКО-ЛІВАНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ
06
APR

2018

ВІДБУДЕТЬСЯ УКРАЇНСЬКО-ЛІВАНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

11 квітня 2018 року в приміщенні ТПП України (вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зала «Колізей», 4 поверх) відбудеться Українсько-Ліванський бізнес-форум. У заході передбачається участь Надзвичайного та Повноважного Посла України в Ліванській Республіці І.І. Осташа та Надзвичайного та Повноважного Посла Ліванської Республіки в Україні Алі Дахера.

Основними темами пленарної частини визначено наступні сектори співпраці: агропромисловий комплекс, мале та середнє підприємництво, інфраструктура та ін.

Ліванська сторона виявила зацікавленість у збільшення товарообігу, зокрема за рахунок збільшення експорту з України зернових культур, рослинних олій, борошна, а з Лівану — цитрусових, бананів та виноробної продукції. Також було акцентовано на тому, що Ліван може розглядатись Україною як торговельно-економічний хаб, через який можна експортувати продукцію до інших країн Близького Сходу.

Програма заходу передбачає пленарну частину в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-ліванського економічного співробітництва, а також двосторонні B2B зустрічі між компаніями.
Проект Програми.

За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461-98-07 або ел. поштою: isa-iprg@ucci.org.ua, oas-ier@ucci.org.ua