Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Віталій Кличко в Тель-Авіві підписав Меморандум про співпрацю у втіленні новітніх технологій у містах
01
MAR

2019

Віталій Кличко в Тель-Авіві підписав Меморандум про співпрацю у втіленні новітніх технологій у містах

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко взяв участь у першому ізраїльсько-українському муніципальному саміті – The Israeli Ukrainian Muni Summit 2019 – та підписав Меморандум про співробітництво між Асоціацією міст України та Промислово-інноваційною Палатою Ізраїль-Україна, а також про співпрацю між АМУ та Федерацією місцевих органів влади Ізраїлю.

У саміті, який відбувся в рамках технологічної виставки Muni-Expo «Глобальні рішення для «розумних» міст і муніципальної безпеки», взяли участь мери і делегації міст-членів Асоціації: Дніпра, Харкова, Житомира, Чернігова, Рівного, Вінниці, Маріуполя, Обухова та Вишневого.

«В сучасному світі масштабність та кількість загроз, які постають перед містами, постійно зростає. Тому органи місцевого самоврядування повинні докладати максимум зусиль і залучати всі наявні ресурси та найсучасніші рішення. Сподіваюсь, що нинішній саміт стане майданчиком для пошуку інноваційних рішень у питаннях безпеки в наших містах та для залучення ізраїльських інвесторів до технологічних проектів у Києві, в Україні», – зазначив на відкритті саміту Віталій Кличко.

Також у Тель-Авіві Віталій Кличко зустрівся з керівниками компаній, які втілюють технологічні рішення для муніципального управління. Зокрема, детально ознайомився з розробками ізраїльської компанії, з якою Київ вже веде переговори про співпрацю. Йдеться про втілення в столиці України проекту єдиної платформи для реагування на звернення киян щодо проблем в різних сферах – від ЖКГ до медичної допомоги, рятувальних та інших служб міста. 

https://kyivcity.gov.ua/news