Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Дивитися усі
Визначено умови інвестиційного конкурсу з облаштування зони активних розваг для дорослих та дітей у парку Перемога
30
SEP

2019

Визначено умови інвестиційного конкурсу з облаштування зони активних розваг для дорослих та дітей у парку Перемога

Постійно діюча конкурсна комісія із залучення інвесторів затвердила умови інвестиційного конкурсу до реалізації проекту «Облаштування зони активних розваг для дорослих та дітей із благоустроєм території в парку «Перемога». Їх буде оприлюднено в міській газеті «Хрещатик. Київ», повідомляють у Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

Територія облаштування об’єкта інвестування знаходиться на території парку «Перемога» у Дніпровському районі та має орієнтовну площу 0,44 га. Згідно умов інвестиційного конкурсу, орієнтовна площа розважальних зон становитиме 785 кв. м. Тут буде облаштовано маршрути для зіплайну, роллеру та тюбінгу довжиною близько 560 м, встановлено три зблоковані збірно-розбірні споруди – інвентарне, тренерське та господарське приміщення.

Спорудити зони активних розваг для дітей та дорослих та провести благоустрій території інвестор має не пізніше, ніж за 9 місяців із моменту набрання чинності укладеного договору. Орієнтовна вартість облаштування об’єкта інвестування становить 2,7 млн грн.

Замовник реалізації проекту – комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Дніпровського району міста Києва. Київське інвестиційне агентство є замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт.

Найкращу пропозицію щодо реалізації проекту з облаштування зони активних розваг для дорослих та дітей із благоустроєм території у парку «Перемога» буде визначено шляхом проведення відкритого конкурсу із залучення інвесторів. Про початок прийому конкурсних пропозицій буде повідомлено додатково.

https://kyivcity.gov.ua/news/