Інвестиційний паспорт
uaUA enEN
+38 (044) 288-03-11
Пн - Пт: 9.00 - 18.00
Новини міста
Єдиний експортний веб-портал запрацював в тестовому режимі
12
JAN

2021

Єдиний експортний веб-портал запрацював в тестовому режимі

Офіс з просування експорту за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України і Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, фінансової підтримки Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH запустив Єдиний експортний веб-портал.

Веб-портал вже працює у тестовому режимі за посиланням - https://export.gov.ua.

Тепер це єдина платформа, що консолідує та об'єднує всю наявну інформацію для експортерів та компаній, зацікавлених в експорті, повідомляє сайт "Бізнес.Дія".

Подібні ресурси є ефективними інструментами, які використовують уряди та організації зі сприяння торгівлі у всьому світі з метою підвищення рівня національного експорту та надання підтримки підприємствам для виходу на нові ринки.

Веб-портал забезпечуватиме підтримку українських експортерів та тих, хто зацікавлений в експорті, через інформацію, сервіси та дані про зовнішні ринки.

На ресурсі чітко впорядковано, що необхідно підприємцю на різних етапах експортної діяльності, які інструменти знадобляться для аналізу зовнішніх ринків, як ними користуватись та які вимоги до продукції, експортні процедури, сертифікація тощо.

На платформі реалізовано ефективні та зручні сервіси, які допомагають вирішувати широкий спектр завдань, пов'язаних з інтернаціоналізацією бізнесу — від аудиту експортної діяльності підприємства до пошуку партнерів за кордоном. Просто, безкоштовно та доступно для компаній з будь-якого сектору та готовністю до експорту.

Єдиний експортний веб-портал розміщено у захищеному дата-центрі, який відповідає світовим стандартам захисту від кіберзагроз.

Інформація користувачів зберігається у зашифрованому вигляді, щоб унеможливити їх викрадення або перехоплення.